Hva er Acampus?

Forsidenyheter

Acampus vil være værktøyet for å gjennomføre en startegisk kompetansebygging i din bedrift eller organisasjon.

Acampus er en digital læringsarena, som vil gi støtte til den enkeltes læring på våre programmer og tilbud. Plattformen vil du kunne være livstidsmedlem av, og hele tiden ha oversikt over de kurs du har gjennomført, og får tilbud om kommende kurs.

Studieforbundet AOF har utviklet mange ulike studieprogram og kurs, og tilbyr dette over hele Norge, og hvor disse fortløpende vil bli tillagt læringsplattformen, slik at du som kursdeltaker vil ta del i vår lange erfaring når du melder deg på et av våre kurs.

Som arbeidslivets kompetansepartner, kan vi også tilby egne læringsplattformer for din organisasjon eller bedrift, hvor vi kan fylle på med vår ekspertise, opplæringsprogram, og utvikle organisasjons- og bedriftstilpassede løsninger som gjør at man kan bygge opp egne opplæringsløp for medlemmer og ansatte innen eksempelvis:

  • Introduksjonsprogram for nyansatte
  • HMS-opplæring
  • Førstehjelp
  • Administrative rutiner
  • Datakurs
  • Opplæring i visjoner, verdier og strategier
  • Med mer – fantasien setter ingen grenser

Disse løsningene kan vi levere gjennom Acampus, og hvor vi kan designe en egen plattform med deres egen profilering. Fordelen man vil ha som partner og kunde gjennom AOF, er at vi allerede harmange undervisningsopplegg vi kan kopiere og tilpasse til den enkelte organisasjon eller bedrifts behov til en vesentlig lavere kostnad enn hvis en skal bygge dette opp fra grunnen selv, eller kjøpe ulike deler fra flere tilbydere.

Ønsker du nærmere informasjon om løsningen og mulighetene for din organisasjon eller bedrift, ta kontakt med:

AOF Østfold ved Daglig leder Christian Skyum, mobil: 913 36 525, e-post: christian.skyum@aof.no

Nyhetskategorier

Ingen kategorier er tilgjengelige.